Biga'da Havaya Ateş Açan Genç Göz Altına Alındı

Biga'da Havaya Ateş Açan Genç Göz Altına Alındı
19 Ocak 2017 - 22:38

Biga’da A.C.A isimli şahıs yeni aldığı kurusıkı silahla havaya ateş etti.

Silah seslerini duyan polis ekipleri olay yerine intikal etti. Polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan A.C.A ve polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Ardından yakalanarak karakola getirilen şahıs, karakolda verdiği ifadede hevesinin kurbanı olduğunu söyledi!

Biga Şirintepe mahallesinde önceki akşam yaşanan ilginç olayda, 1998 doğumlu A.C.A isimli şahıs ve bir arkadaşı yeni aldıkları silahı denemek için havaya ateş açtılar. Saat 21,15 sularında meydana gelen olayın ardından silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri hızla ulaştı.

Polis ekiplerini görünce şüpheli şahıslar farklı yönlere kaçmaya başladılar. Kısa süreli kovalamacanın ardından havaya ateş açan A.C.A isimli şüpheli şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Karakolda ifadesi alınan şüpheli şahıs A.C.A ifadesinde şunları söyledi; “Soyadını bilmediğim U. isimli arkadaşım ile birlikteyken adıma faturalı kurusıkı tabanca ile havaya ateş ettim. Kurusıkı tabancasının şarjöründe 15 tane kurusıkı fişek vardı. Daha sonra Polis Memurlarının geldiğini görünce arkadaşımla birlikte kaçtık. Bir anlık hevesle ve kurusıkı tabancamı yeni aldığım için nasıl attığını denemek için ilk defa havaya ateş ettim. Ateş ettiğim yer boş arazi olması nedeniyle suç olduğunu bilmiyordum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum