Tevfik Emin Başarır "Cambridge" yolunda

Tevfik Emin Başarır "Cambridge" yolunda
23 Ocak 2017 - 16:10

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu yönetici ve öğretmenleri, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ‘’Kendine İnan Özgüven Kazan’’ adlı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Projesi için bugün Cambridge’e gitmek üzere Biga’dan ayrıldı. Türkiye genelinde 3642 proje arasından seçilen bu proje  içerik olarak bakıldığında eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerin, niteliklerini arttırma ve daha kaliteli bir eğitime ulaşma amacı gütmesi nedeniyle bir ilk kabul edilebilir.Bu yönüyle ilçemiz eğitim öğretim faaliyetlerine  öncülük yapacağı düşünülmektedir.

Bu proje kapsamında , eğitime ve öğrenmeye olan inançlarıyla tatil dönemlerini bile kendilerini geliştirmeye adayan 10 kişilik okul yönetici ve öğretmenleri İngiltere’nin Cambridge şehrinde 22.01.2017-04.02.2017 tarihleri arasında eğitime katılacaklardır.

İlimiz genelinde başarıyla yürütülmüş olan gerek GMKA gerekse AB Projelerinde adına sıkça rastladığımız okul müdürü Bayram Ali DUR ve ekibini özverili  çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum