İndirimli alışverişte büyük birliktelik

İndirimli alışverişte büyük birliktelik
15 Kasım 2017 - 12:19 - Güncelleme: 15 Kasım 2017 - 13:35

 

Biga'da 3'üncüsü düzenlenecek İndirimli Alışveriş Günleri'nin tanıtım toplantısı Biga Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Biga'da esnafa katkı sağlamak ve kentin sosyal yaşamını ve sokaklarını canlandırmayı hedefleyen İndirim Alışveriş Günleri 21-24 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası, Biga Ticaret Borsası esnafa katkı sağlamak ve kentin sosyal yaşamını canlandırmak için birlikte güç birliği gerçekleştirdiler.

Toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri Kurt, Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Genel Sekreteri Halil Erol ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Sütçü ile İndirim Alışveriş Günleri Komitesi Üyesi Jale Kırbaş katıldılar.

Toplantıda konuşan Biga Belediye Başkan İsmail Işık,"Etkinlikler alışveriş günleri süresince Biga merkezindeki belirli sokaklarda her gün saat 11.00’de başlayacak ve gece 23.00’den sona erecektir. Bu etkinliklerle şehrin farklı noktalarında düzenlenecek etkinlikler ile halkın sokaklarda hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlamak ve esnaflarımıza alışveriş anlamında katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Halkımızın esnaftan alışveriş yapabilmesini özendirerek esnafın yapacağı indirimler ile halka ucuz alışveriş imkanı sağlanmış olacak. Esnafın elinde kalmış stokların tüketilerek esnafın yapacağı satış ve reklamlarla kar elde etmesi sağlanmış olacak. Çevre il ve ilçelerden de halkın katılımını sağlayarak alışveriş günleri dışında da Biga esnafının alışveriş için cazip adresler olarak akılda kalmasına olanak sağlanmış olacak. Tüm Bigalıları bu indirimli alışveriş günlerine katılmaya davet ediyorum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum