OKTAY, GÖREVDEN ALINDI..!

OKTAY, GÖREVDEN ALINDI..!
16 Ocak 2017 - 10:59

2015 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliğine seçilen Orçun Oktay, görevden alındı. Gerçekleşen bu ani değişikliğin ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Siyasetin parlayan genci Orçun Oktay’ın yıldızı Ankara’da söndü. Okyay’ın, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliğinden alındığına ilişkin haber siyasi kulislere bomba gibi düştü.

 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bilgisayar programcılığı bölümünde okurken 2005 yılında AK Parti ile siyasete atılan Orçun Oktay, 2007 yılına kadar üniversite birim başkanlığı yapmıştı. 2007 seçimlerinde İl SKM Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 2008-2015 yılları arasında AK Parti’de Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştı.

 

7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığını açıklayarak gençlikten profesyonel siyasete geçiş yapan Orçun Oktay, listeye girememiş ama 2015 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi seçilerek milletvekili olarak olmasa da Çanakkale’den Ankara’ya gitme başarısı göstermişti.

 

Ancak, yeni girdiğimiz 2017 yılı Oktay’a uğurlu gelmedi ve yaklaşık bir yıldır görev yaptığı Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğinden alındı. Bu ani gelişme henüz AK Parti’nin kendi içinde dahi tam anlamıyla duyulmazken haberdar olanlar üzerinde şok etkisi yarattı.

Haberin tamamını okumak için linki tıklayın

http://www.canakkaleozelhaber.com/oktay-gorevden-alindi/1126/

YORUMLAR

  • 0 Yorum