Çanakkale Şehidini Uğurluyor

Çanakkale Şehidini Uğurluyor
11 Ocak 2017 - 12:40 - Güncelleme: 11 Ocak 2017 - 12:46

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen operasyon sırasında 29 Kasım 2016 tarihinde irtibatın kesildiği 2 askerden biri olan Kıvanç Kaşıkçı'nın naaşı Hava kuvvetleri komutanlığına ait uçak ile dün Havalimanına getirilmişti.

Bugünde Kaşıkçı için Çanakkale Devlet Hastanesinde bir tören düzenlendi. Dün akşam Çanakkale Devlet Hastanesine getirilen Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'nın Cenazesi hastane morguna konuldu.Morgun kapısı ve hastane bahçesi ise Türk Bayrakları ile donatıldı.

Soğuk havaya rağmen hastane bahçesini dolduran Çanakkaleliler ise Şehit olan Kaşıkçı'ya veda etti. Ayakta durmakta güçlük çeken Şehidin Babası Ramazan Kaşıkçı ise; Güzel yavrum beni Şehit babası yaptın diyerek duygularını dile getirdi...

Hastane bahçesini dolduran yoğun kalabalık ise "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Şehidim Hakkını Helal Et bize " sloganları attı. Cenaze aracına bindirilen Şehit Astsubay Kaşıkçı'nın cenazesi konvoy eşliğinde helallik alınması için Baba ocağına doğru yola çıktı.

Kaşıkçı'nın cenazesi öğle namazına müteakip Şehrimiz Şehitler camiinden kaldırılarak, HastaneBayırı Şehitliğine defnedilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum