Sağlık Bakanlığı 3 Bin 890 Personel Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 890 Personel Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı
26 Şubat 2017 - 15:03

Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak 3 bin 890 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Alım yapılacak personellere ilişkin kadro dağılımı açıklandı.

Personel alımlarına ilişkin tercih işlemleri 2 Mart- 9 Mart 2017 tarihleri arasında ÖSYM resmi sitesi üzerinden yapılacak.

Kadro dağılımına ilişkin duyuru şöyle:

" Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamındaistihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 3.890 sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.

Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının unvan/branş ve öğrenim düzeylerine göre dağılımı ekte gösterilmiştir.

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu KPSS-2017/3 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Ortaöğretim - Ön Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum