TURAN'DAN GÜMÜŞÇAY'A DOĞALGAZ SÖZÜ

TURAN'DAN GÜMÜŞÇAY'A DOĞALGAZ SÖZÜ
31 Mart 2017 - 16:53 - Güncelleme: 31 Mart 2017 - 23:47

 

Ak Parti’nin Karabiga ve Gümüşçay Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı açılışta yaptığı konuşmada “8 Yıldır Gümüşçay’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye kadromuzda görev yapan arkadaşlarımızla parti ayrımı yapmadan Gümüşçay için çalışmaktayız. Çalışmalarımızda bize destek olan milletekillerimiz Ayhan Gider ve Bülent Turan’a çok teşekkür ediyorum. Gümüşçay – Biga yolunu genişletemez dediler, genişlettik. 30 yıldır dokunulmayan alt yapımız yenilendi. Bunların yanında sayamayacağımız onlarca yeniliğe imza attık” dedi.

Adnan Pastırmacı, Gümüşçay halkının doğalgaz isteğini de milletvekili Bülent Turan’a hatırlattı.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan konuşmasında “Ne kadar çok çalışırsak çalışalım, milletimize borcumuzu ödeyemeyiz. 15 Temmuz’da millet bize sahip çıkmasaydı biz burada olamazdık. Biz de bunun karşılığı olarak milletimiz için yılmadan durmadan çalışmaktayız. Önümüzdeki referandum bir Ak Parti meselesi değildir. Ak Parti’nin memleket meselesidir. Şuan bizim Başbakanımız ile Cumhurbaşkanımız arasındaki uyum istisna bir örnektir. Ancak geçmişte başbakan – cumhurbaşkanı kavgası olmuştur. Bu kavgaların yaşandığı ülkeler kalkınmış ülkeler değildir. Bu sıkıntıların önüne geçmek için referandum sandığını halkımızın önüne koyduk. Cumhuriyet Halk Partili milletvekili Mahmut Tanal, meclise önerge sunarak milletvekili seçilme yaşının 18’e indirilmesini istemiş. Ancak biz bugün seçilme yaşını 18’e indirelim deyince bize tepki gösteriyorlar. Daha düne kadar HDP ile kol kola olup birlikte soru önergesi verdiler. Televizyonlara gazetelere bakın son günlerde birlikte hiç görüntü vermezler. Memleket için değil koltuk için hayır diyenler var.” Dedi.

Bülent Turan, “Gümüşçayımızın doğalgazsız kalmasını istemiyoruz. Beldeye doğalgaz gelmesi için elimizden geleni yapacağız” diyerek Gümüşçay halkına doğalgaz sözü verdi.

Daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum