Turan Karabiga'dan Konuştu: "Türkiye'nin en büyük problemi muhalefet"

Turan Karabiga'dan Konuştu: "Türkiye'nin en büyük problemi muhalefet"
31 Mart 2017 - 16:52

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, muhalefetin her şeye hayır mantığı ile yaklaştığını söyledi.
Karabiga beldesinde konuşan Turan, "Anayasa değişikliğinin görüşmelerine başladığımız ilk günden itibaren 'Kendiniz için, çocuklarınız için istiyorsunuz, tek adamlığı getiriyorsunuz' dediler. Bizim 15 yıldır tek derdimiz var. Bu millete, vatana olan sevdamız. Geçmiş yıllarda 600 milletvekili olsun diyen kendileri, 18 yaşında vekil seçilsin diyen kendi milletvekili. Elimde kendisinin meclise verdiği teklif var. Söyleyecek yalanları olmadığı için artık kendileri ile çelişmeye başladılar. Kendi söylediklerini inkar eder oldular. Türkiye'nin en büyük problemi muhalefet" dedi.
Turan, "Türkiye'nin en büyük problemi muhalefet. Bugün ülkemizde bulunan muhalefetin hayır demesinin hiçbir geçerliliği yoktur. Kendilerine hayır demeyi maksat edinmişler. İyi olana da hayır kötü olana da hayır demek bir şey kazandırmaz. Bakıyoruz dün evet dediklerine bugün hayır diyorlar. Millete hizmette siyasi parti ayrımı yapmamalı. Vatan da bizim millet de" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum