BİGA TSO MECLİS BAŞKANI MELİH AKYIL HAYATINI KAYBETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) camiası büyük bir kayıp yaşadı. Odaya uzun yıllar emek vermiş ve 2018 yılından bu yana Meclis Başkanlığı görevini yürüten Melih Akyıl, geçirdiği ciddi rahatsızlığa daha fazla direnemeyerek hayatını kaybetti.

BİGA TSO MECLİS BAŞKANI MELİH AKYIL HAYATINI KAYBETTİ
26 Eylül 2025 - 13:38
Biga iş dünyasının sevilen isimlerinden olan Akyıl’ın vefatı, ailesi, yakın çevresi ve iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. Biga TSO’dan yapılan açıklamada, “Meclis Başkanımız merhum Melih Akyıl’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, tüm yakınları ve Biga iş dünyasına baş sağlığı dileklerimizi iletiriz,” ifadelerine yer verildi.
Melih Akyıl’ın cenazesi, 27 Eylül 2025 Cumartesi günü Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaçayır Mezarlığı’na defnedilecek.
Biga TSO camiası ve Biga halkı, örnek kişiliğiyle tanınan Akyıl’ı son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanıyor.

Kaynak: Biga Tso

YORUMLAR

  • 0 Yorum