Bigaspor Yönetimi Merak Edilenleri Yanıtladı

Bigaspor Yönetimi Merak Edilenleri Yanıtladı
14 Kasım 2017 - 14:55

Bigaspor Yönetim Kurulu 13 Kasım Pazartesi günü yaptığı herkese açık toplantıda merak edilen konuları ve sorulan soruları yanıtladı.
Takımın son haftalarda çıkışta olduğu ve ligin en iyi yerde bitirileceği belirtildi. Basın mensuplarının soruları yanıtlandı. Başkan Mustafa Durak, Genel Kaptan Altan Özmucur ve Teknik Sorumlu İbrahim Küçük sorulan her soruya açıklama yaparak aydınlatıcı yanıtlar verdiler.
İki oyuncunun kadro dışı kalması ile ilgili soruya yetkililer Ali Katırcı’nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını, kaptan Nizamettin’in ise bu konu ile ilgili kulüp ve yönetim kurulunun düşüncelerinin aksinde yer aldığı için kadro dışı kaldığını belirttiler. Sezon boyunca Bigaspor’a dönmelerinin söz konusu olmadığı ve Ocak ayı transferlerinde de bonservislerinin kesinlikle verilmeyeceği bu iki oyuncunun yarattığı maddi kaybın kulübe yansıtılmayıp Yönetim Kurulu’nun cebinden karşılanacağı açıklandı.
Diğer sorun müsabaka izlenmesinde tribüne girişlerde ki sıkıntılardı. Bu konuda yapılan açıklama stadyumun sezonluk Bigaspor maçlarında kiralandığı ve bu nedenle girişlerin ücretli olduğu, şeref tribününe giriş hakkı olanların yanında hafta içinde kulüp müdürlüğüne isim yazdırması gerektiği, Afacanlar taraftar grubunun toplu girişlerinin biletlerinin Yönetim Kurulu tarafından karşılandığı, şeref tribününe bayan seyircilerin serbest giriş yapabileceği belirtildi.
Ayrıca saha içine alınan araçlarla ilgili Biga Emniyet Müdürlüğü’nün yetkisini kullandığı açıklandı.
Biga İlyas Bayram Stadyumunun seyirci kapasitesinin 1251 kişi olduğu belirtildi.
Bu tip toplantıların daha da genişletilerek devam ettirilebileceği bu vesile ile Bigaspor camiasının ve halkın daha doğru bilgilere hem de birinci ağızdan, duymasının daha doğru olduğu açıklandı.
Başkan ve Yönetim Kurulu’nun Bigaspor’u daha ileriye götürmek için çalıştığı hata ve yanlışların mutlaka olabileceği kendilerinden sonra görev alacaklara daha güzel bir Bigaspor bırakmayı hedeflediklerini belirterek toplantı sonlandırıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum