KEPEZ BELEDİYESİ KLASİK TÜRK MUSİKİSİ KOROSU'NDAN UNUTULMAZ KONSER

15 Mayıs 2025 Perşembe akşamı Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi, Klasik Türk Müziği’nin seçkin ezgileriyle doldu.

KEPEZ BELEDİYESİ KLASİK TÜRK MUSİKİSİ KOROSU'NDAN UNUTULMAZ KONSER
17 Mayıs 2025 - 12:16
Kepez Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu, Şef Mehmet Gören yönetiminde izleyiciyle buluştu. İki bölümden oluşan konserde, klasik Türk müziğinin sevilen eserleri sanatseverlerle buluştu.
Çalışmalarını Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde sürdüren koro, müziğe gönül vermiş amatör ve profesyonel isimlerden oluşuyor. Konser, sanatseverler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Geceye Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk ile CHP Çan İl Genel Meclis Üyesi İsmail Ünal da katıldı. Koro üyelerinden biri olan Kepez Çanlılar Dernek Başkanı İmalettin Meriç, sahne öncesinde yaptığı konuşmada, farklı meslek gruplarından birçok insanın gönülden bir araya gelerek oluşturduğu bu topluluğun “gönüllere dokunmak” amacı taşıdığını vurguladı. Seyircilerin varlığının ve desteğinin kendileri için çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Meriç ayrıca, sanat çalışmalarına destek veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a teşekkür etti.
Konser sonunda Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hilal Meriç Gür ve Orhan Yıldırım, Şef Mehmet Gören’e ve koroya teşekkür belgeleri takdim ederek, sanatın ve kültürün birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Kaynak: Kepez Belediyesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç