Ada Şen

Ada Şen

Ada'nın Yüreği

Merhaba Sevgilim

19 Mart 2018 - 11:24

 Biraz otur şöyle dinle bak neler anlatacağım sana; Bir kızımız olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni.

Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine kızımızdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda..

 Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , olsun varsın ilk baba desin, senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım kızımıza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini her bir şeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının kızı desem. Bazen kıskansam kızımı, beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan ve gülümseyerek sarılsan bana. İlk kahramanı, ilk aşkı sen olsan, sevginin en sonsuzunu sunsak ve büyüdüğünde hayallerini üç kuruşluk sevgi tüccarlarına satmasa… kızımız hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı…

YORUMLAR

  • 0 Yorum